Trivsel24Syv

Vægttabs- og livsstilskursus over 2 weekender i Kolding


Dato og tid

Lørdag d. 5. januar 2019 kl. 09:00 til søndag d. 3. februar 2019 kl. 17:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 4. januar 2019 kl. 23:55

Sted

Få Det Bedre
Bønstrupvej 11
6580 Vamdrup
Denmark

Arrangør

Trivsel24Syv
+45 22239900
peter@trivsel24syv.dk

Kunne du tænke dig en ny livsstil, hvor du kommer af med dine uhensigtsmæssige vaner, taber dig, bliver gladere, sundere og samtidig opnår en større livskvalitet?

Du får 32 timers undervisning og praktiske øvelser fordelt på 2 weekender. 

Du får en GRATIS 1:1 hypnosesession med Vivi eller Peter til en værdi af kr. 1.200,-

Rigtig mange mennesker har en dårlig livskvalitet på grund af en forkert livsstil. Vi bliver ældre og ældre, men for rigtig mange er de sidste leveår forbundet med dårlig livskvalitet, der skyldes årtiers "laden stå til". Det er aldrig for sent at ændre denne kurs og sikre flere sunde år uanset dit udgangspunkt.

Den største sundhedsmæssige udfordring, vi står over for, er overvægt og fedme. Langt de fleste vil med en omlægning af deres livsstil komme ud af den negative spiral, og opnå en rigtig god livskvalitet, der smitter af hele livet igennem.

Hos Trivsel24Syv har vi hjulpet flere hundrede til en ny livsstil, og vores populære livsstilskursus er nu blevet endnu bedre. Som nogle af de eneste i Danmark udbyder vi et vægttabs- og livsstilskursus, hvor der er taget hånd om alle aspekterne i en sund livsstil. Glem alt om ugebladenes slankekure og diæter, der aldrig holder, hvad de lover, men blot i en kort periode betyder afsavn og sult. Det eneste der virker og holder i længden, er en ny livsstil.

Kurset er bygget op, så vi når ud i alle hjørner, og du bliver guided og coached gennem hele forløbet af vore undervisere, der har en professionel baggrund som enten psykoterapeut, hypnoterapeut, coach, mindfulnessinstruktør eller mentaltræner.

Kurset består af 32 timers undervisning og øvelser fordelt på to weekender. 

Du får således dit livs mulighed for at ændre på uvaner, mønstre og selvbegrænsende overbevisninger på et hold med ligesindede. Der er ingen fokus på din vægt, og der uddeles ikke guldmærker, når du har tabt dig. Vi vil i stedet have fokus på årsagerne til din nuværende uhensigtsmæssige livsstil, og give dig værktøjer til én gang for alle, at få skabt de ønskede positive forandringer. Så kommer vægttabet helt naturligt af sig selv.

Der er stor risiko for, at du efter kurset vil føle dig gladere, lettere, have mere energi og tænke positivt - og det er vel ikke så ringe endda?


Mød dine undervisere:Peter Sivebæk
 er psykoterapeut MPF, hypnoterapeut, coach, mindfulnessinstruktør og mentaltræner. Peter har arbejdet som professionel terapeut i mange år, og driver Trivsel24Syv og Sivebæk Terapi i Kolding. Peter udviklede for snart syv år siden metoden Hypnotisk Gastrisk Reduktion, som har hjulpet mange mennesker til en ny livsstil. Før Peter blev terapeut og underviser arbejdede han med ledelse inden for salg og marketing i mere 30 år. 

Vivi Toft Sivebæk er psykoterapeut, hypnoterapeut, coach og EMDR-terapeut. Vivi driver Kolding Hypnoseklinik, hvor hun har hjulpet rigtig mange til en ny livsstil via metoden Hypnotisk Gastrisk Reduktion. Vivi anvender den WHO anerkendte metode EMDR i sin klinik, som er meget effektiv til at skabe positive forandringer. Herudover anvender hun hypnose i forbindelse med det psykoterapeutiske arbejde.

 
Hvad kan du forvente dig?

Over to weekender med ca. fire ugers mellemrum lærer du dig selv at kende på en måde, som de fleste går igennem livet uden nogensinde at få indsigt i:
 • Hvor kommer mine uvaner fra?
 • Hvordan er mine uhensigtsmæssige adfærdsmønstre dannet?
 • Hvorfor spiser jeg flere portioner?
 • Hvorfor kan jeg ikke bare sige nej?
 • Hvorfor har jeg rygrad som en regnorm?
 • Hvorfor spiser jeg med følelserne?
 • Hvorfor skal jeg belønne mig selv med sukker?
 • Hvor kommer mine selvbegrænsende overbevisninger fra?
 • Hvorfor kan jeg ikke holde et vægttab?
 • Hvordan kommer jeg videre?
Du vil blive overrasket over, hvor stærk krop/sind forbindelsen er, og hvordan den kan manipulere med dig og dine vaner. Du vil også blive overrasket over, hvor meget styrke du i bund og grund har, men som du i dag ikke aner, hvordan du skal finde frem og anvende positivt.

Kurset indeholder:
 • 32 timers professionel undervisning og færdighedstræning.
 • Du bliver tilbudt en kropsanalyse på første dag og på sidste dag.
 • Du får indsigt i din egen personlighedstype og hvordan du udnytter dine styrker og styrker dine svagheder.
 • Du lærer at forstå mekanismerne bag en forkert livsstil, uvaner og overvægt.
 • Du får stor selvindsigt og forståelse for, hvordan din nuværende livsstil er opstået.
 • Du lærer at ændre dine vaner og mønstre til en mere hensigtsmæssig adfærd.
 • Du får identificeret dine selvbegrænsende overbevisninger, får bearbejdet dem, og styrket dit selvværd.
 • Du bliver inspireret til en sundere livsstil uden evige slankekure og diæter.
 • Du får undervisning i sunde spisevaner uden at "alt er forbudt".
 • Du lærer hvor meget indflydelse hjernen har på din (over)vægt.
 • Du får undervisning i den korrekte anvendelse af vitaminer og kosttilskud, så du ikke bliver "røvet" i helsekostbutikken.
 • Du får undervisning i fysiske træningsøvelser, der kan anvendes hjemme eller ude, og som styrker dit stofskifte og hvileforbrænding.
 • Du lærer at være tilstede i nuet, fjerne stress og dårligt humør via enkle mindfulnessøvelser.
 • Du lærer at anvende Hypnotisk Gastrisk Reduktion, som har hjulpet flere hundrede tilfredse klienter til en ny livsstil.
 • Du bliver guided igennem effektive mentaløvelser til hjemmebrug.
 • Du får guidede øvelser på lydfiler til download.
 • Du får en mappe til alle kursusmaterialerne, der udleveres på forløbet.
 • Du bliver tilbudt medlemskab af en lukket Facebookside kun for dit hold, hvor I kan udveksle erfaringer og modtage ny viden.
 • Du får tilbudt en GRATIS 1:1 hypnosesession med Vivi eller Peter.

Kropsanalysen:
Det er ikke ligegyldigt, hvad det er, der vejer på din krop. Med en professionel kropsanalyse får du fakta om din krops sammensætning, din biologiske alder og din hvileforbrænding. Det giver mulighed for at gå målrettet efter den mest effektive plan for din nye livsstil. 

Enneagrammets 9 personlighedstyper:
Vi er ikke ens, hverken fysisk eller mentalt. Fysisk er det nemt at spotte forskellighederne, men ser vi blot med øjnene på et andet menneske, så afslører det ikke ret meget om personlighedstypen. Først når vi begynder at kommunikerer og læse kropssproget, afslører det, at vi er forskellige typer, reagerer forskelligt på samme situation og har forskellige behov. Du får indsigt i, hvilken type du er, hvor dine faldgruber er, og hvad der hjælper dig til at udvikle dig. Vi arbejder med det gamle system Enneagrammet, der har flere overraskelser i ærmet til dig.

Psykologien:
Det er i dag bredt anerkendt, at vi ikke kan skille krop og sind ad. De er to uadskillelige størrelser, der påvirker hinanden på godt og ondt. Rigtig mange bryder sig ikke om, det de ser i spejlet og forsøger at fortrænge det. På kurset lærer du dig selv at kende, så du kan spotte de egoer, der står i vejen for din transformation og sætte ind med de rigtige mentale værktøjer.
Et ordsprog siger, at "summen af dårlige vaner er konstant". Det betyder frit oversat, at når du slipper af med en vane, opstår der en anden vane. Det skal vi nok lære dig at håndtere, så det ikke sker i fremtiden.

Overvægt og hjernen:
Vi tror vi selv bestemmer og har vores egen frie vilje, men det er en sandhed med modifikationer. Der sker rigtig mange ting i hjernen, der har stor indflydelse på din mulighed for at tabe dig og din risiko for igen at tage det hele på. Glæd dig til at lære, hvad den nyeste forskning fortæller om denne sammenhæng.

Den sunde kost:
Du ved godt, hvad du skal undgå, og hvad der er sundt. Vores filosofi er, at intet er forbudt. Det er kun et spørgsmål om mængde og hyppighed. Vi giver dig et brugbart indblik i den nyeste forskning inden for kost, og afliver også nogle myter. Du kommer ikke på kurset for at lære at lave "snydemad", men for at mestre de sunde valg i fremtiden.

Vitaminer og kosttilskud:
Du har sikkert købt dig fattig i kosttilskud i den lokale helsekostbutik, og har i dag et større arsenal af vitaminer og kosttilskud på lager derhjemme. Det er slut nu. Du lærer, hvad der er fup og fiduser, og hvad der virker for dig. Et menneske består af flere end 50 billioner celler - altså menneskeceller. Der er endnu flere bakterieceller i og på din krop, end der er menneskeceller. De fleste på huden og i tarmsystemet. Er bakterierne i tarmsystemet i ubalance, så har vi balladen. Fodres de korrekt, er de dine bedste venner. Rigtig mange livsstilssygdomme kan mindskes med den rette sammensætning af kost, vitaminer og mineraler. Så her er det muligt at lære din vitamin-ABC på en ny måde.

Mindful i hverdagen:
Bruger du blot 20 minutter om dagen på et mindfulnessprogram, så mindskes din risiko for stress med hele 50%. Du opnår også et lavere blodtryk og føler dig meget mere afslappet og i balance. Krop/sind påvirkningen er større end de fleste ved, og der er kun positive gevinster ved at dyrke mindfulness. Øvelserne er guidede og du modtager lydfiler til download, så du kan vende opmærksomheden indad uanset, hvor du er.

Hypnotisk Gastrisk Reduktion:
Vores eget "barn" er Hypnotisk Gastrisk Reduktion. Med denne effektive metode opnår du en hurtigere mæthed og får din frie vilje til at sige nej tak eller ja tak. 95% af alt hvad vi foretager os til dagligt, sker automatisk, og det gælder også dine (u)vaner. De ligger som små programmer i underbevidstheden, og styrer dig mere end du aner. Du lærer at bryde med automatikken, så du selv kan foretage dine valg - hver dag. Metoden indlæres på kurset, og du får lydfiler til download, så du kan træne hver dag derhjemme.

Læs mere her og se videoen med Carina: http://koldinghypnoseklinik.dk/referencer/

Mentaltræning:
Du er, hvad dine tanker fortæller dig, du er. Det er lidt skræmmende ikke? På kurset lærer du at arbejde med dine skyggesider og selvbegrænsende overbevisninger igennem en effektiv mental træningsmetode, der kan bruges alle steder. Går du ind i et lokale med 100 andre mennesker, og der en én, der ikke synes, du er god nok, hvem er det? Dig selv! Men det får vi også lavet om på, for du er god nok!

Livsstilssamtale:
Det kan være, at du på kurset får lyst til at få en samtale med Vivi eller Peter under fire øjne, og ikke ønsker at dele dine inderste tanker med hele holdet. Det får du mulighed for på en 1:1 hypnosesession på vores klinik i Kolding. Du vælger selv, hvornår det skal være, men vi vi opfordre dig til at booke samtalen i forløbet (januar eller februar).

Det siger tidligere deltagere:

"Kære Vivi og Peter.

Tusind tak for et inspirerende kursus.

Mine forventninger til kurset var, at få lidt indsigt i, hvad mit spisen går ud på.

Jeg synes, at jeg fik SÅ meget mere med end ”bare” indsigt.

Jeg er gået hjem med hjælperedskaber, fantastiske selvhypnoser og en tro på, at tingene kan og nok skal ændre sig, og mod på at tage skridt i en ny retning.

Jeg har fået stor indsigt i, hvem jeg er, hvorfor reagerer jeg, som jeg gør, hvad det gør ved mit spisen og min måde at reagerer på i pressede situationer.

Efter første weekend tænkte jeg: Hmm! Hvor fører al dette hen? Men jeg skal love for, at det hele gav mening den sidste weekend, hvor det hele blev samlet til en større helhed og pludselig gav mening.

Nu har jeg arbejdet, mere eller mindre, med mig selv i mange år og det er første gang, at jeg virkelig føler et ”gennembrud”.

Den sobre, omsorgsfulde og samtidig humoristiske måde kurset blev kørt på var helt fantastisk.

Tusind tak for et fantastisk kursus og jeg vil glæde mig til, at der kommer et nyt
Ina H."


"Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forventet, men blev meget imponeret over, hvor effektive værktøjerne er. Min sukkertrang forsvandt, og det har været nemt at visualisere mavesækken mindre". 

Rikke S.

"Jeg havde forventet et bredt og alsidigt kursus rundt om hele mennesket og ikke kun kost og kilo. Jeg fik mine forventninger indfriet til fulde og fremme".
Brigitte S.

"Peter og Vivi er meget behagelige og uhøjtidelige at være i selskab med. De er meget kompetente inden for deres område, og jeg vil meget gerne anbefale detagelse på deres hold".
Marianne M. N.

"God inspirerende undervisning og formidling opfulgt af praktiske øvelser. Godt tilrettelagt".
Betiina C.

"Jeg har fået meget mere ud af kurset, end jeg havde forventet".
Lonni S.

"Vildt inspirerende med den psykologiske del - at gå ned i underbevidstheden og se på mønstrene bagved"
Tine S. G.

"Super spændende og lærerigt kursus. Er klar til næste kursus. Super gode emner som giver god indsigt i sig selv. Giver min varmeste anbefaling".
Tina B.

"Jeg meldte mig til kurset for at forbedre mine livsvilkår. Jeg har fået værktøjer til at være tro mod mig selv og tage sunde valg. Jeg har fået nedlagt min sukkertrang og fået troen på, at jeg er god nok og det er MIG der bestemmer. Kan varmt anbefales".
Conni S.

"Kurset er bredt og åbner for deltagernes individuelle tilgang til livet. Om man er evidens-baseret i sin tilgang, eller mere holistisk eller spirituel, så er der åndelig føde til alle. Kurset rydder grundigt op i det, der larmer indeni, og som låser en fast i vanemønstre".
Jane T.

Hvor foregår det:
Undervisningen foregår i dejlige, rolige og smukke omgivelser på kursusstedet "Få Det Bedre" i Vamdrup lige uden for Kolding. Her er der alle tænkelige faciliteter og god plads til både undervisning og diverse øvelser. Ligeledes er der et stort køkken med café, hvor du kan tilberede og spise din frokost.

Kursusdatoer:
Lørdag den 5. januar 2019 kl. 09.00 - 17.00
Søndag den 6. januar 2019 kl. 09.00 - 17.00
Lørdag den 2. februar 2019 kl. 09.00 - 17.00
Søndag den 3. februar 2019 kl. 09.00 - 17.00

Pris:
Prisen for vægttabs- og livsstilskurset er kr. 2.400,- der betales ved tilmelding.

Hvis du tilmelder dig senest den 2. december 2018 deltager du i en lodtrækning om én gratis plads på holdet. Vinderen får direkte besked.

Praktisk information:
 • Der serveres gratis kaffe, te og vand.
 • Du skal selv medbringe frokost, som du kan tilberede i køkkenet og spise i caféen.
 • Der er gratis parkering foran kursuscenteret.
 • Du skal selv medbringe et liggeunderlag, en pude og et tæppe.
 • OBS! Alle kan være med, men vi anbefaler ikke, at børn eller unge under 18 år deltager.
 • Der stilles ingen krav om fysisk form, blot du selv kan komme op ad trappen til undervisningslokalet :-).
 • Der er IKKE tale om fysisk træning, men fitness for hjernen.
 • Du modtager et udførligt kursusprogram pr. e-mail inden første kursusdag.
Det med småt:
 • Tilmeldingen er bindende, når formularen er indsendt.
 • Deltagelse er betinget af, at kursusafgiften er indbetalt inden kursusstart.
 • Ved afmelding senest 21 dage før kursusstart tilbagebetales kursusgebyret - 20%
 • Ved afmelding senere end 21 dage før kursusstart tilbagebetales kursusgebyret ikke.
 • Vi tager forbehold for datoændringer, tastefejl, sygdom hos undervisere og lignende uforudsete hændelser.
 • Vi forbeholder os ret til at udskyde eller aflyse kurset, hvis der er mindre end 8 tilmeldinger.
 • I tilfælde af aflysning inden opstart tilbagebetales hele kursusgebyret.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Trivsel24Syv
+45 22239900
peter@trivsel24syv.dk